Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

28

jul, 2021

Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD voor Fujifilm X en Sony E

By: | Tags: | Comments: 0

Tamron kondigt de ontwikkeling aan van het eerste objectief voor de FUJIFILM X-mount en Sony E-mount camera’s. Sinds de introductie van de Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD (Model A036), een lichtsterke standaardzoom voor Sony E-mount full-frame mirrorless camera’s in 2018, heeft TAMRON zijn lijn objectieven voor Sony mirrorless camera’s voortdurend uitgebreid. De populariteit en brede acceptatie van deze objectieven waren aanleiding voor veel verzoeken van fotografen om dit soort objectieven ook voor andere cameramerken te vervaardigen.

Als specialist in de categorie All-in-One Megazoomobjectieven zag TAMRON het potentieel om de eerste All-in-One zoom voor de FUJIFILM X-mount te ontwikkelen. De Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061) is ’s werelds eerste alles-in-één zoomobjectief voor Sony E en FUJIFILM APS-C mirrorless camera’s met een zoomverhouding van maar liefst 16,6x. Om meer mensen over de hele wereld te laten genieten van fotografie, zal TAMRON doorgaan met het ontwikkelen van unieke producten en doorgaan met het ontwikkelen van het aantal objectieven dat compatibel is met nog meer cameramerken.

Belangrijkste kenmerken:
  1. Werelds eerste 16.6x alles-in-één Megazoom.
  2. Extreem snelle en precieze AF, VXD lineair autofocusmechanisme, het hoogste niveau in zijn klasse.
  3. Zeer korte minimale scherpstelafstand van 15 centimeter in de 18mm zoomstand, met een afbeeldingsmaatstaf van 1:2.
  4. De beste beeldkwaliteit in zijn klasse.
  5. Uitstekende en krachtige Tamron VC-beeldstabilisatie.
  6. Handzaam en compact formaat.
  7. Gebruiksvriendelijke kenmerken en functies zoals vochtbestendige constructie, fluor-coating, en zoomvergrendelingsschakelaar.

Beschikbaarheid en prijs 

De nieuwe Tamron 18-300mm F/3.5-6.3 Di III-A VC VXD (Model B061) zal, zover nu bekend, ergens eind 2021 in Europa beschikbaar zijn. Verdere details, product- en voorbeeldfoto’s zullen t.z.t. beschikbaar komen.

You must be logged in to post a comment.