Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

27

jul, 2021

Productaankondiging Sony ZV-E10 Vlogcamera

By: | Tags: | Comments: 0

Sony heeft een nieuwe vlogcamera gepresenteerd. De Sony ZV-E10 heeft een 24,2-megapixel APS-C sensor, ondersteunt tot 100 mbps 4K-video en 100fps full-hd slowmotion.

De nieuwe Sony ZV-E10 kan  gezien worden als de opvolger voor de in mei 2020 geintoduceerde ZV1, echter de ZV1 behoort tot de familie van de digitalecompactcamer’s en de nieuwe ZV-E10 is een syteemcamera. De opvallende vernieuwing is de mogelijkheid om verschillende E-mount-lenzen op de camera te gebruiken.

De Sony ZV-E10 heeft een groter formaat behuizing gekregen en heeft onder andere een ingang voor een hoofdtelefoon, een betere batterij(duur) en een APS-C sensor met meer scherpte-diepte.

Features voor vloggers

Met de  Sony ZV-E10 kan je eenvoudig  switchen tussen verschillende modi. Bovendien heeft de camera meerdere knoppen die direct de juiste instellingen geven voor een onscherpe achtergrond of snelle autofocus. Dit is erg handig voor vloggers die gemakkelijk willen wisselen tussen verschillende camera-instellingen. Een speciale grote opnameknop bovenop de camera is toegevoeg.  Vloggers en videomakers zullen dit zeker waarderen tevens  zit voorop een rood actionlight zodat het duidelijk te zien is  als de camera opneemt.

E-mount lenzen

De Sony ZV-E10 behoort tot de Alpha camera-lijn en zal werken met alle E-mount lenzen. Ook biedt de camera de snelle oog-autofocus en autofocus-tracking aan die Sony de afgelopen jaren fors verbeterd heeft in andere Alpha-camera’s.

De body van deze vlogcamera (zonder lenzen) zal ca. 750 euro gaan kosten. Ook komt er een kit bestaande uit de body met een compacte 16-50mm kitlens . Deze zal ca. 850 euro gaan kosten.

De  verwachting is dat de  Sony ZV-E10 halverwege augustus 2021 bij de Ringfotowinkels verkrijgbaar zal zijn.

De eerste periode zal de beshikbaarheid beperkt zijn.

Wil je de camera als een van de eerste hebben? Reserveer hem dan bij een van de bij Ringfoto aangesloten winkels

 

You must be logged in to post a comment.