Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

19

aug, 2021

Eisa Award voor SIGMA 85mm F1.4 DG DN | Art

By: | Tags: | Comments: 0

SIGMA is verheugd met de ontvangst van een EISA Award 2021-2022 in de categorie “Best Product Portrait lens” voor de 85mm F1.4 DG DN | Art voor Sony E-mount en L-mount.

Hieronder lees je een samenvatting van het juryrapport:
“SIGMA heeft een objectief ontwikkeld waarmee de portretfotografie wordt geherdefinieerd, door de ideale brandpuntsafstand te combineren met de technologieën die top-resultaten garanderen. Speciaal ontworpen voor fullframe systeemcamera’s, is de lens licht, compact en onderscheidt zich met een hoogwaardige bouwkwaliteit, inclusief stof- en waterbestendige structuur. Fotografen kunnen van scherpe foto’s genieten zonder enige aberraties, dankzij het gebruik van vijf SLD-elementen, één asferisch element, evenals glas met hoge brekingsindex.Het maximale diafragma van F1.4, levert een prachtig artistiek bokeh die zowel de professional als gevorderde amateurfotograaf zal bekoren.”

Klik hier om meer te weten te komen over dit objectief.

You must be logged in to post a comment.