Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

10

sep, 2021

SIGMA 24mm F2 DG DN | Contemporary

By: | Tags: | Comments: 0

De nieuwe 24mm F2 DG DN | Contemporary compacte prime is het nieuwste objectief in de I-serie van SIGMA. Deze wordt samen met de nieuwe 90mm F2.8 toegevoegd aan de bestaande vier primelenzen in de I-serie en biedt uitstekende optische kwaliteit, een groot F2-diafragma, een compleet metalen body en een diafragmaring. Het objectief is volledig ontworpen voor mirrorless systemen en is perfect gebalanceerd voor moderne full-frame body’s. Het uitmuntende oplossend vermogen is geschikt voor de allernieuwste camera’s met ultrahoge resolutie.

Het geavanceerde optische ontwerp van het objectief zorgt voor een haarscherp beeld van het midden van het frame tot de uiterste hoeken, en dankzij het F2-diafragma en de brede beeldhoek is dit de ideale keuze voor het fotograferen van de sterrenhemel, evenementen en interieurs. Het compacte objectief is gemakkelijk mee te nemen en daarmee perfect voor dagelijks gebruik. De hoogwaardige, volledig metalen constructie van alle modellen in de I-serie van SIGMA maakt het gebruik van deze objectieven zeer prettig.

Deze nieuwe full-frame F2-primelens is ontworpen voor fotografen die behoefte hebben aan een scherpe, snelle, stevige lichtgewicht groothoeklens.

De adviesprijs van de 24 mm F2 DG DN bedraagt €719,-
De verwachte eerste levering zal plaatsvinden vanaf eind september 2021

You must be logged in to post a comment.