Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

10

sep, 2021

Sigma 90mm F2.8 DG DN | Contemporary

By: | Tags: | Comments: 0

De nieuwe 90mm F2.8 DG DN | Contemporary compacte primelens is het nieuwste objectief in de I-serie van SIGMA en biedt uitstekende optische kwaliteit, een groot F2.8-diafragma, een compleet metalen body en een handmatige diafragmaring. Het objectief is speciaal ontworpen voor mirrorless systemen en is perfect gebalanceerd voor moderne full-frame body’s. Het uitmuntende oplossend vermogen is geschikt voor de allernieuwste camera’s met ultrahoge resolutie. Dit veelzijdige 90mm F2.8 mid-tele-objectief biedt fantastische prestaties en is perfect voor portretten, close-ups, bruiloften en evenementen.

Het objectief is verrassend compact en licht, en daarmee ideaal voor dagelijks gebruik. Het is volledig geoptimaliseerd voor mirrorless systemen met een zeer snelle en accurate autofocus en een uitmuntende optische kwaliteit. Het prachtige, gelijkmatige bokeh levert aantrekkelijke achtergronden op die perfect zijn voor portretten. Dankzij de kortste scherpstelafstand van 50cm kunnen fotografen zich dichter bij hun onderwerp begeven.

Deze hoogwaardige lens voor dagelijks gebruik brengt ieder beeld tot leven met zijn prachtige weergave en zeer scherpe optiek – en dat alles in een draagbaar, stevig en comfortabele behuizing.

De adviesprijs van  90mm F2.8 DG DN bedraagt €719,-
De verwachte eerste levering zal plaatsvinden vanaf eind september 2021

You must be logged in to post a comment.