Sony ZV-1 II vlogcamera

De Sony ZV-1 II is de perfecte vlogcamera

De nieuwe Sony ZV-1 II is de perfecte vlogcamera om jouw verhaal met de wereld te delen. Uitgerust met een geïntegreerde zoomlens van 18-50 mm waarmee je de wereld om je heen kunt vastleggen en eenvoudig dichterbij op je onderwerp kunt scherpstellen.

De ZV-1 II levert geweldige 4K-videokwaliteit dankzij de 1 inch sensor. De innovatieve vlogfuncties van Sony zijn beschikbaar met één druk op de knop. Als je je content een filmische look wilt geven, schakel dan de cinematic vloginstelling in om een cinematic look aan je content toe te voegen en eenvoudig je content naar een hogere niveau te tillen. Verbind de vlogcamera van Sony gemakkelijk met je smartphone via de Creators’ App om je video’s over te dragen naar jouw smartphone en te delen op sociale media.

Leg meer vast met je vlogs

Krijg meer in beeld met de geïntegreerde ultra brede en snelle 18-50 mm zoomlens. In combinatie met de uitstekende 4K video-opnamen (30/25/24p) met de 1 inch sensor, slow motion en een verticale opnamemodus, is het eenvoudig om je vlogs op te nemen en geweldige content te schieten voor je doelgroep met deze lichtgewicht camera.

Gemaakt voor content creators

De ZV-1 II bevat de beste functies van Sony ontworpen voor content creators. Vervaag de achtergrond met één druk op de bokeh switch en presenteer producten meteen scherp in beeld, dankzij de product showcase functie. Dankzij de multiface herkenningsfunctie, wordt ervoor gezorgd dat iedereen scherp is in elk frame. Je kunt tijdens het filmen eenvoudig de controle nemen over je vlogs dankzij het draaibare touchscreen en het tally light dat aangeeft wanneer je aan het opnemen bent.

Moeiteloze bioscoopkwaliteit

Maak gebruik van de nieuwe Cinematic Vlog instelling om jouw content meer cinematic te maken. Deze aanpasbare instellingen maken het mogelijk om specifieke filmische kleuren te kiezen en zwarte balken aan de boven- en onderzijde van het frame te krijgen. Houd je onderwerp scherp in alle opname-omstandigheden met realtime eye autofocus en realtime tracking autofocus.

Sony ZV-1 II
Sony ZV-1 II

Het beste geluid

Houd je publiek betrokken met de geïntegreerde intelligente 3-capsule microfoon. De interne microfoon van de ZV-1 II kan worden ingesteld om alleen het geluid vóór de camera, achter de camera of van de hele omgeving op te nemen. Met de gratis meegeleverde windkap filter je al het ongewenste omgevingsgeluid en zorg je voor heldere opnames.

Upgrade je vlogervaring en deel met de wereld

Gebruik de ZV-1 II met de GP-VP2BT grip en geniet van een stabiele, intuïtieve en leuke vlogervaring zonder extra kabel. Je kunt de grip gebruiken als een ministatief voor je ZV-1 II en starten met opnemen door op de opnameknop te drukken op de grip. Stream vanaf je laptop of smartphone zonder extra software. Gebruik de Creators’ App van Sony om snel clips te versturen naar je smartphone en ze op sociale media te posten.

Bekijk de introductie van de Sony ZV-1 II

Meer weten?

Ga naar jouw dichtstbijzijnde Ringfotospecialist voor meer informatie!