Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

28

sep, 2020

Zoom in en geniet van de wereld om je heen! NIEUW Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD

By: | Tags: | Comments: 0

Tamron Nederland introduceert een nieuw telezoomobjectief voor Sony E-mount full-frame mirrorless camera’s: de Tamron 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD (Model A047). Terwijl Tamron al veel populaire telezoomobjectieven heeft geproduceerd voor DSLR en mirrorless camera’s, is de nieuwe 70-300 mm F/4.5-6.3 Di III RXD het eerste telezoom model dat ontworpen is voor full-frame mirrorless camera’s. Ontwikkeld vanuit het concept om fotografen overal het plezier van het maken van tele-opnamen te bieden is dit het kleinste en lichtste 70-300mm zoomobjectief ter wereld. Met een lengte van slechts 148mm en een gewicht van 545 gram levert dit objectief toch een uitzonderlijke beeldkwaliteit.

Tamron gebruikt een speciaal ontwerp voor mirrorless camera’s en heeft opnieuw een compact formaat bereikt door het diafragma tot F/6.3 te laten verlopen naar het telebereik. De maximale diameter kon hierdoor beperkt blijven tot 77mm. Deze 70-300mm F/4.5-6.3 Di III RXD is ’s werelds kleinste en lichtste telezoomobjectief voor full-frame mirrorless camera’s. Het objectief is compatibel met Sony’s populaire E-mount camera’s en is ontwikkeld vanuit het concept om fotografen in staat te stellen het universum van 300mm telezoomfotografie makkelijker te maken.

You must be logged in to post a comment.