Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

11

jul, 2019

Doe mee met de nieuwe fotowedstrijd: Zomer 2019

By: | Tags: , , , , , , | Comments: 0

Op maandag 8 juli is onze nieuwe fotowedstrijd van start gegaan. Na het grote succes van de Lente 2019 fotowedstrijd, luidt het thema van de huidige fotowedstrijd: Zomer 2019.

Om deel te nemen aan de fotowedstrijd is het de bedoeling dat je jouw mooiste en/of leukste zomerfoto uploadt. Het maakt niet uit wat voor foto het is, zolang het thema van de foto maar zomer is. Dus of je nou een leuk vakantiekiekje instuurt of een mooie foto van de zonsondergang, een inzending betekent kans op mooie prijzen.

Prijzen

De winnaar van de fotowedstrijd wordt gekozen door onze vakjury en wint een cadeaubon ter waarde van € 75,00. Onder de 10 foto’s met de meeste stemmen worden er 3 prijzen verloot, namelijk een cadeaubon van € 25,00. Dus zorg dat je mooiste en/of leukste zomerfoto goed is voor de hoofdprijs of de meeste stemmen krijgt en dan zien we jou na de zomer in één van onze vestigingen met je cadeaubon.

Succes!

You must be logged in to post a comment.