Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

26

apr, 2018

Yes! Canon haalt zes onderscheidingen binnen tijdens de TIPA-awards

By: | Tags: | Comments: 0

Canon trots op zes onderscheidingen voor camera’s en accessoires tijdens TIPA-award 2018!

Canon Europe maakte afgelopen week bekend dat de ze zes onderscheidingen heeft gekregen van de Technical Image Press Association (TIPA). Deze organisatie vertegenwoordigt dertig vaktijdschriften in vijftien landen verspreid over vijf continenten en is een van ’s werelds meest toonaangevende foto- en persorganisaties.

TIPA en Canon

Canon werd door TIPA in 1991 voor het eerst onderscheiden en 2018 is het vierentwintigste jaar dat Canon wordt erkend voor haar technische innovaties in de fotowereld. De prestigieuze jury komt jaarlijks bijeen om de nieuwste imagingproducten te beoordelen en te bespreken aan de hand van een reeks criteria, waaronder innovatie, het gebruik van geavanceerde technologieën, design en algemene productkwaliteit, om de allerbeste producten in de branche te selecteren en te onderscheiden.

De camera’s

Dit jaar zijn vier Canon-camera’s, één lens en een geavanceerde flitser erkend als toonaangevend omdat ze voldoen aan de eisen die worden gesteld aan de technische mogelijkheden bij het maken en produceren van foto’s en video’s door alle typen gebruikers.

De volgende Canon-producten ontvingen een TIPA-onderscheiding:

  • Best DSLR Enthusiast: Canon EOS 200D
  • Best Full-Frame DSLR Expert: Canon EOS 6D Mark II
  • Best Mirrorless CSC Enthusiast: Canon EOS M50
  • Best Professional Compact Camera: Canon PowerShot G1X Mark III
  • Best Photo Innovation: Canon Speedlite 470EX-AI
  • Best DSLR Prime Lens: Canon EF 85mm f/1.4L IS USM

Lee Bonniface, marketing director bij Canon Europe, zegt: “Wij zijn ontzettend trots dat we zes TIPA-awards hebben ontvangen. Deze wereldwijde erkenning benadrukt Canon’s voortdurende inzet bij het creëren van producten van de hoogste kwaliteit die toonaangevend zijn voor deze sector, om zo te voldoen aan de verwachtingen, interesses en technische mogelijkheden van onze gebruikers. Ons doel is om voortdurend nieuwe en innovatieve producten te ontwikkelen waarop fotografen en videografen over de hele wereld kunnen vertrouwen, zodat ze onvergetelijke verhalen blijven vertellen en vastleggen.”

You must be logged in to post a comment.