Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

2

aug, 2018

Word jij de Goldmember winnaar van augustus?

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

Een geweldige camera of een perfecte lens kopen. Vervolgens prachtige beelden maken met die gloednieuwe aanwinst en als Goldmember winnaar van de maand augustus het aankoopbedrag ervan terugwinnen. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is mogelijk.

Koop je in de maand augustus een mooi Olympus systeem- of Tough camera bij één van de Ringfoto Olympusdealers dan ben je niet alleen in bezit van een geweldig product. Je kunt ook Goldmember worden en profiteren van tal van extra voordelen zoals 5 jaar garantie. Daarbij maak je kans op het terugwinnen van je aankoopbedrag!

Bovendien kun je meteen meedoen aan de Ringfoto Olympus fotowedstrijd  en kans maken op een cadeaubon ter waarde van € 300,-, die je geheel mag besteden aan Olympus-accessoires. De cadeaubon is uiteraard bij je eigen Ringfotodealer in te leveren!

You must be logged in to post a comment.