Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

6

feb, 2019

Winnaar Ringfotowedstrijd 2018 bekend!

By: | Tags: , , , , , | Comments: 0

De winnaar van de Ringfoto 2018 fotowedstrijd is eindelijk bekend! De wedstrijd was opgedeeld in vier themablokken verspreid over bijna een heel jaar. Sommige deelnemers hebben dan ook lang op de uitslag moeten wachten, maar nu is de winnaar bekend!

De Ringfoto 2018 fotowedstrijd

De Ringfoto 2018 fotowedstrijd kende een geweldige hoofdprijs, namelijk de Canon EOS M50 met objectief en fotoshoot voor het winnende model. Geen wonder dat er in totaal dan ook meer dan 300 foto’s binnenkwamen. De deelnemers konden hun foto uploaden op onze website of de foto plaatsen op Instagram met daarbij #ringfotowedstrijd. Bij elk van de vier themablokken werden door de vakjury vijf foto’s genomineerd om uiteindelijk mee te dingen om die fantastische camera met objectief en fotoshoot. Daarbij was er elk tijdens elk thema een publieksprijs. De foto die op de website de meeste stemmen kreeg, leverde een cadeaubon t.w.v. € 75,- op.

De themablokken

 

Blok 1: Kinderen onder 16 jaar

Winnaars blok 1

 

Blok 2: Tieners en jong volwassenen

Winnaars blok 2

 

Blok 3: Vaders en moeders

Winnaars blok 3

 

Blok 4: Opa’s en oma’s

Winnaars blok 4

 

De winnaar

De vakjury moest uit de 20 genomineerden een uiteindelijke winnaar kiezen. Uiteindelijk won deze prachtige foto van Carlijn Basteleur! De Canon EOS M50 zal worden uitgereikt door Foto Karin te Kollum. Hier zal tevens de fotoshoot plaatsvinden.

Winnaar Ringfotowedstrijd 2018

You must be logged in to post a comment.