Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

21

jun, 2018

Win een Fujifilm X-T100 / XC15-45mm OIS PZ Kit

By: | Tags: | Comments: 0

FUJIFILM heeft eind mei de nieuwe X-T100 geïntroduceerd.
Ter gelegenheid hiervan start FUJIFILM met een fotowedstrijd waarbij maandelijks een X-T100 te winnen is.

Om de komst van de nieuwe instap telg uit de FUJIFILM X-Serie nog wat extra kracht bij te zetten is er een leuke win actie op touw gezet. Deze winactie wordt groots aangekondigd op social media en met bannering op websites. Speciaal voor de FUJIFILM X-T100 is er een speciale website gemaakt waarop naast alle informatie over de X-T100 ook alle informatie over de win actie te vinden is.

Wedstrijd: win een X-T100 / XC15-45mm OIS PZ Kit!

We organiseren het komende half jaar elke maand een wedstrijd, van Juni t/m Januari. Elke keer krijgt één gelukkige winnaar een FUJIFILM X-T100 en een XC15-45mmF3.5-5.6-kitlens, dus zorg dat je ons elke maand bezoekt voor nieuwe wedstrijdaankondigingen.

Elke maand stellen we je voor een nieuwe fotografie-uitdaging. Voor deelname aan de wedstrijd hoef je alleen maar een foto rondom het thema te maken en je foto te uploaden! Op zoek naar inspiratie? Maak je geen zorgen: blader door de artikelen op de website, waarin we je handige tips en technieken geven om je te helpen geweldige foto’s te maken. Dan is het aan jou om er met je camera op uit te gaan.

Nadat je de perfecte foto hebt gemaakt, vul je het online formulier in en upload je je foto. Succes!

Meer info op: www.fujifilm-xt100.com

You must be logged in to post a comment.