Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

31

okt, 2019

Tamron kondigt drie vastebrandpunten aan.

By: | Tags: | Comments: 0

Transcontinenta B.V., distributeur Tamron Nederland, kondigt drie nieuwe prime objectieven aan voor Full-Frame Sony E-mount mirrorless camera’s: de Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F050), de Tamron 24mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F051) en de Tamron 35mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F053).

Bij gebruik van een vaste brandpuntsafstand moet de fotograaf de compositie bepalen op basis van de afstand tot het onderwerp. Dit geeft het plezier om het beeld precies zo vast te leggen als men zich voor ogen heeft en het tilt het fotograferen naar een hoger niveau. De drie nieuwe Tamron modellen omvatten een 20mm brandpuntsafstand (Model F050) om de wereld van de ultragroothoekfotografie volledig te verkennen, een 24mm brandpuntsafstand (Model F051) als het ideale groothoekobjectief voor algemeen gebruik en het veelzijdige 35mm brandpuntsafstand (Model F053), dat zich leent voor dagelijks gebruik bij alle denkbare onderwerpen. Ontwikkeld onder het concept van “zoveel mogelijk mensen kennis laten maken met het plezier van het fotograferen met vaste brandpunten”, zorgt elk van deze nieuwe Tamron objectieven voor een evenwicht tussen een prachtige beeldweergave en superieure beeldscherpte.

You must be logged in to post a comment.