Realtime tracking ILCE-6100

REALTIME TRACKING

Volg je onderwerp met betrouwbare precisie

Constante scherpstelling op bewegende onderwerpen is essentieel om elk belangrijk moment vast te leggen, of je nu een sportevenement of het dagelijkse leven fotografeert. De geavanceerde algoritmen op basis van AI van Sony voor onderwerptracking verwerken in realtime hoge volumes ruimtelijke informatie met hoge snelheid.

REALTIME EYE-AUTOFOCUS VOOR MENSEN

Realtime eye-autofocus levert continue oogtracking als je een bewegend onderwerp fotografeert. Je kunt prioriteit geven aan het linker- of rechteroog, zelfs als het gezicht deels is verborgen, bij tegenlicht of als het onderwerp naar beneden kijkt.

Realtime eye-autofocus mensen ILCE-6100
Realtime eye-autofocus dieren ILCE-6100

REALTIME EYE-AUTOFOCUS VOOR DIEREN

De innovatieve algoritmes voor oogdetectie van Sony zijn geschikt voor zowel dieren als mensen en bieden je scherpe dierenportretten en mooie natuuropnamen.

EXPRESSIEVE FILMOPNAMEN

Snelle hybride AF voor films

Snelle hybride autofocus levert de snelheid, nauwkeurigheid en tracking-prestaties vereist voor autofocus bij 4K-films. Effectief gebruik van het brandpuntsvlak-fasedetectiesysteem biedt stabiele autofocus en de autofocus met contrastdetectie zorgt voor algehele nauwkeurigheid. De scherpstelling blijft stabiel, zelfs als er een object voor uw onderwerp beweegt.

Zuivere beelden in zwak verlichte omgeving ILCE-6100

ZUIVERE BEELDEN IN ZWAK VERLICHTE OMGEVING

Zuivere beelden dankzij verbeterde ruisonderdrukking in donkere omgevingen waar hoge gevoeligheid is vereist: de oorspronkelijke ISO-gevoeligheid is maximaal ISO 32.000, met uitgebreide ISO-gevoeligheid van maximaal ISO 51.200 voor foto’s. Ruisreductie is vooral effectief in het gemiddelde tot hoge gevoeligheidsbereik.

REALISTISCHE KLEURREPRODUCTIE

Natuurlijk ogende foto’s met verbeterde kleurreproductie liggen veel dichter bij de werkelijkheid, met nog levendigere kleuren van bloemen en soortgelijke onderwerpen en onderdrukking van onregelmatigheden en valse kleuren.

SONY α6100 DUBBELZOOMKIT

BODY ZWART + 16-50 MM + 55-210 MM (ILCE6100YB.CEC)

  • 24,2 megapixels APS-C Exmor CMOS sensor
  • Snelle AF in 0,02 seconde, realtime tracking en realtime eye autofocus
  • 4K-filmopnamen met hoge resolutie en microfoonaansluiting
  • OLED view finder, 180° kantelbaar 7,5 cm LCD-touchscreen voor selfies en vlogs
  • Onetouch remote, Onetouch sharing, locatiegegevens

Adviesprijs € 1.249,-

Voor € 999,- 

MEER SPECIFICATIES α6100

Specificaties ILCE-6100

SONY VIDEO’S