Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

23

jan, 2020

Slechts één vinger is voldoende om nóg mooiere beelden te maken met de nieuwe FUJIFILM X-T200.

By: | Tags: | Comments: 0

FUJIFILM introduceert de X-T200 een systeemcamera met diverse professionele functies die door alle content makers en ongeacht hun kennisniveau van jong tot oud eenvoudig te bedienen is.
Zo is de FUJIFILM X-T200 bijvoorbeeld niet alleen licht van gewicht, maar beschikt hij ook over een geheel nieuw ontworpen elektronische zoeker en is hij uiteraard voorzien van een zeer snel gezicht- en oogdetectie autofocus systeem.

Met behulp van de FUJIFILM X-T200 kunnen video’s worden opgenomen met een resolutie en beeldsnelheid van 4K30P. Er kunnen ook opnames worden gemaakt die worden opgenomen met een HD-resolutie van 120 beelden per seconde voor extra creatieve toepassingen. Dankzij het toepassen van een nieuwe elektronische beeldstabilisatiemogelijkheid worden beelden automatisch gestabiliseerd opgenomen voor een rustigere beeldweergave. Dit levert mooiere beelden op met een hogere beeldkwaliteit dan wat mogelijk is met een smartphone.

You must be logged in to post a comment.