Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

23

apr, 2019

SIGMA Mount Converter MC-21

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

De SIGMA de Mount Converter MC-21 is een converter voor L-mount camera’s, waarmee objectieven uit de SIGMA Global Vision lijn met SIGMA SA mount of Canon EF mount gebruikt kunnen worden met de L-mount camera’s van Leica en Panasonic Lumix S1 en Panasonic Lumix S1R .

Met de MC-21 kunnen maar liefst 29 SIGMA objectieven uit het SIGMA ACS assortiment, met L-mount camera’s worden gebruikt. Zonder concessies te doen aan de optische kwaliteit, blijven alle functionaliteiten in zowel de camera als het objectief met de MC-21 behouden.

Naast de bovengenoemde 29 ACS-objectieven, zal SIGMA in de loop van 2019 11 native L-mount Art-primes uitleveren, met brandpuntsafstanden variërend van 14mm tot 135mm; dit is ongetwijfeld nog maar het begin!

Deze Sigma Mount Converter MC-21 worden geleverd door geselecteerde Ringfoto Sigma-dealers. De verkrijgbaarheid van de converter kan beperkt zijn daarom adviseren wij u om vooraf even te informeren bij de Ringfotowinkel van uw keuze.

De eerste leveringen van deze mooie SIGMA Mount Converter MC-21 worden eind april begin mei 2019 verwacht.

You must be logged in to post a comment.