Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

6

nov, 2019

SIGMA introduceert 24-70mm F2.8 DG DN Art zoomobjectief

By: | Tags: | Comments: 0

SIGMA introduceert het 24-70mm F2.8 DG DN l Art zoomobjectief. De ultieme standaardzoom voor de veeleisende professional – speciaal ontwikkeld voor full frame mirrorless systeemcamera’s met L-mount en Sony E-mount.

Na de introductie van de 14-24mm F2.8 DG DN | Art is dit het tweede Art zoomobjectief dat speciaal is ontworpen voor mirrorless systeemcamera’s  met als doel het behalen van de hoogste optische prestaties in deze klasse.

Dankzij de stappenmotor worden razendsnelle en geruisloze autofocus prestaties gerealiseerd. Fotograferen of filmen wordt daarnaast een stuk eenvoudiger door de Face- en Eye-detection AF, waarbij het scherpstellen op de ogen tijdens een portretfotografie sessie zeer precies verloopt. De 24-70mm F2.8 DG DN is voorzien van een AFL-knop waaraan via het in-camera menu diverse functies kunnen worden toegewezen, hiermee wordt het gebruiksgemak vergroot.

You must be logged in to post a comment.