Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

31

jul, 2019

SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary

By: | Tags: | Comments: 0

De SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary kenmerkt zich door zijn ongekende specificaties en hoogwaardige prestaties, waarbij het ontwerp zal profiteren van de voordelen die een systeemcamera biedt.

Hierbij houdt SIGMA vast aan de individuele concepten van Contemporary lijn.

  • Compacte bouw, gecombineerd met hoogwaardige optische prestaties.

SIGMA’s eerste objectief uit de Contemporary-lijn voor fullframe systeemcamera’s

Speciaal ontworpen voor de ultieme balans in combinatie met een fullframe systeemcamera, waarbij het ontwerpconcept van SIGMA’s Contemporary lijn centraal heeft gestaan. Dit standaardobjectief combineert namelijk het gebruiksgemak van een regulier prime-objectief met een handzaam ontwerp en hoogwaardige optische prestaties

Schitterend bokeh en nauwkeurige autofocus

De SIGMA 45mm F2.8 DG DN | Contemporary wordt gekenmerkt door een prachtig bokeh, wat als zacht en “klassiek” kan worden gekwalificeerd. Sferische aberratie wordt optimaal gecontroleerd, zodat een fraai bokeh zowel voor áls achter het onderwerp kan worden gecreëerd. Daarnaast zal ook het gebied dichtbij het scherptevlak zacht vervagen.

Dit objectief is voorzien van een stappenmotor, die het objectief in staat stelt om zeer vloeiend en razendsnel scherp te stellen. Tevens worden Face- en Eye detection AF ondersteund. Doordat het objectief is voorzien van een speciale scherpstelring, zal handmatig scherpstellen nauwkeurig verlopen.


Adviesprijs € 669,-*

* Vrijblijvende Ringfoto adviesprijs.

Het is mogelijk dat niet alle aanbiedingen bij alle Ringfoto winkels beschikbaar zijn. Informeer daarom bij de Ringfoto winkel bij jou in de buurt. Klik hier voor een overzicht van alle bij Ringfoto aangesloten fotospeciaalzaken.

Het staat de individuele winkel wettelijk vrij om van het advies af te wijken.

You must be logged in to post a comment.