Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

31

jul, 2019

SIGMA 35mm F1.2 DG DN | Art

By: | Tags: | Comments: 0

‘s Werelds eerste* 35mm F1.2 objectief voor fullframe L-mount en Sony E-mount systeemcamera’s. De compromisloze prestaties die de Art-lijn nastreeft, worden gerealiseerd door het maximale diafragma van F1.2

’s Werelds eerste* 35mm F1.2 objectief voor fullframe systeemcamera’s

SIGMA streeft met de komst van de 35mm F1.2 DG DN | Art de hoogst haalbare en compromisloze prestaties na, waardoor je het beste uit je systeemcamera haalt.

Drie SLD-glaselementen en drie asferische lenselementen –  inclusief één dubbelzijdig asferisch element –  zijn optimaal georganiseerd in een optisch ontwerp van 17 elementen in 12 groepen. Het optisch ontwerp maakt effectief gebruik van de voordelen die de kortere afstand tot de flens biedt en profiteert daarnaast van de in-camera correctie functionaliteiten.

Diverse aberraties (zoals coma) die naderhand lastig softwarematig te corrigeren zijn, worden zeer zorgvuldig gecorrigeerd door de samenstelling van het optisch ontwerp, waardoor een overweldigende resolutie van dan 50 miljoen pixels kan worden verwerkt

*eerste objectief met autofocus

Geoptimaliseerd voor zowel foto als video

Dankzij de Hyper Sonic Motor (HSM) stelt dit objectief zeer nauwkeurig en snel scherp, zelfs op F1.2. De HSM zorgt ervoor dat de juiste hoeveelheid kracht wordt uitgeoefend om de lensgroep aan te sturen.

Door aan de focus ring te draaien, kan er zeer nauwkeurig handmatig worden scherp gesteld, dankzij het focus-by-wire systeem.

De diafragmaring is uitgerust met een de-click-functie voor het verwijderen van kliks, waardoor bij video-opnames het aanpassen van de diafragmawaarde naadloos zal verlopen.


Adviesprijs € 1729,-*


* Vrijblijvende Ringfoto adviesprijs.

Het is mogelijk dat niet alle aanbiedingen bij alle Ringfoto winkels beschikbaar zijn. Informeer daarom bij de Ringfoto winkel bij jou in de buurt. Klik hier voor een overzicht van alle bij Ringfoto aangesloten fotospeciaalzaken.

Het staat de individuele winkel wettelijk vrij om van het advies af te wijken.

You must be logged in to post a comment.