Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

13

apr, 2020

SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN l Art zoom

By: | Tags: , | Comments: 0

De SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN l Art zoom objectief is het ultieme standaardzoom voor de veeleisende professional en serieus hobbyist – speciaal ontwikkeld voor full frame mirrorless systeemcamera’s met L-mount en Sony E-mount.
De SIGMA 24-70mm F2.8 DG DN | Art heeft zes “F” Low Dispersion” glas elementen en twee SLD-glaselementen.
De drie asferische lenselementen zorgen ervoor dat aberraties, axiale chromatische aberratie en sagitale coma zorgvuldig worden gecorrigeerd.
Nieuw is onder andere de Nano Porous Coating (NPC) die wordt gecombineerd met de multi-laags coating. Dankzij deze coating is het objectief nog minder vatbaar voor invallend licht, zoals tegenlicht.

Dankzij de stappenmotor worden razendsnelle en geruisloze autofocus prestaties gerealiseerd. Fotograferen of filmen wordt daarnaast een stuk eenvoudiger door de Face- en Eye-detection AF, waarbij het scherpstellen op de ogen tijdens een portretfotografie sessie zeer precies verloopt.

De 24-70mm F2.8 DG DN is voorzien van een AFL-knop waaraan via het in-camera menu diverse functies kunnen worden toegewezen, hiermee wordt het gebruiksgemak vergroot.

You must be logged in to post a comment.