Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

28

feb, 2019

Samyang XP 10mm F3.5

By: | Tags: , , , , | Comments: 0

Transcontinenta BV kondigt de komende maanden in totaal acht nieuwe Samyang objectieven aan voor DSLR en mirrorless camera’s. Met trots introduceren zij de eerste en unieke professionele Samyang XP 10mm F3.5 voor Canon Full-Frame DSLR camera’s.

De versie met Nikon F vatting zal over een paar maanden leverbaar worden. Deze nieuwe Samyang XP 10mm F3.5 is het resultaat van de alom gerespecteerde en befaamde optische Samyang technologie, vooral op het gebied van groothoek- en ultragroothoek objectieven. De Samyang XP 10mm F3.5 biedt een ongelofelijk groot beeldveld van maar liefst 130° met een zeer hoge beeldkwaliteit. Het geeft de fotograaf nieuwe en ongekende creatieve mogelijkheden. Met meer dan 40 jaar onderzoek en ontwikkeling in de optische industrie plaatst Samyang nu een nog breder ultragroothoekobjectief naast de reeds bestaande Samyang XP 14mm F/2.4.

Samyang XP 10MM F3.5

Samyang XP objectieven zijn dé perfecte keuze voor 50 MegaPixel camera’s en 8K video

De Samyang XP 10mm F3.5 en de reeds bestaande Samyang XP 14mm F/2.4 handmatig scherp te stellen objectieven brengen de reeds uitzonderlijke Samyang beeldkwaliteit naar een nog hoger niveau. Deze professionele Samyang objectieven hebben een ongekend hoog oplossend vermogen, ontworpen voor professionele digitale camera’s met 50 MegaPixel en voor 8K videoproducties. De twee objectieven leggen de wereld vast op een unieke manier met een bijzonder brede beeldhoek en een zeer fraaie ‘starburst’ en creëren zo onvergetelijke beelden. Fotografen kunnen onder alle omstandigheden op deze objectieven vertrouwen. Het oplossend vermogen geeft een overvloed aan pixel informatie, zodat fotografen in post-productie de vrijheid hebben om het uiteindelijke beeld te maken in hun geheel eigen stijl. De verbeterde aberratiecorrectie voor de algehele helderheid en detaillering van het beeld creëren opnamen die zeer levensecht aanvoelen.

De absolutie top in lensdesign

De Samyang XP 10mm F3.5 heeft in totaal 18 lensdelen in 11 groepen. 7 speciale optische lensdelen voor het maximaliseren van de beeldkwaliteit van het centrum tot in de hoeken van het beeld en in krachtige kleuren. Het gebruik van 3 asferische lensdelen, 1 hoogbrekend lenselement en 3 extra lage dispersie lensdelen zorgen voor het minimaliseren van extreme vervorming en hinderlijke aberraties. De flare en ghosting effecten worden ook goed onder controle gehouden door de Samyang ultra-multi-coating technologie. Nu is het eindelijk mogelijk om een wijds landschap of interieur vast te leggen met een beeldhoek van 130°. En dit in de hoogste resolutie die nu mogelijk is, zonder vertekening!
De Samyang XP 10mm F3.5 is het perfecte objectief voor een breed scala aan fotografen en cinematografen die professionele foto’s en video’s willen maken in een uitzonderlijke hoge resolutie. De zeer duurzame metalen behuizing zorgt er bovendien voor dat een langdurig professioneel gebruik gewaarwordt wordt.

Samyang XP 10MM F3.5 voorbeeldfoto
Vijf jaar Samyang Benelux garantie

De kwaliteit van Samyang objectieven is uitstekend, maar er kan altijd wat gebeuren. Het is dan ook goed om te vermelden dat nieuwe Samyang gebruikers nu terug kunnen vallen op een extra zekerheid. Transcontinenta biedt een verlengde garantie van 5 jaar voor Samyang objectieven in de Benelux. Hiermee verlengt de consument de standaard garantie direct van 2 naar 5 jaar. Om hier gebruik van te kunnen maken, dient de consument zich binnen 4 weken na aankoop online te registreren via www.transcontinenta.nl/garantie. De communicatie over deze verlengde garantie wordt onder andere via de verpakking van de Samyang objectieven gevoerd en is daarnaast te herkennen aan de hiernaast getoonde sticker.

Beschikbaarheid

De nieuwe hoge resolutie Samyang XP 10mm F3.5 met Canon EF vatting zal medio maart 2019 beschikbaar zijn.

You must be logged in to post a comment.