Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

20

apr, 2020

Samyang AF 75mm F1.8 voor Sony FE mount

By: | Tags: | Comments: 0

Samyang introduceert met trots een nieuw Full-Frame autofocus tele-objectief voor Full-Frame Sony camera’s met FE vatting: de Samyang AF 75mm F1.8 FE. Dit nieuwe Samyang 75mm objectief is in meerdere opzichten het ideale portret objectief. Het weegt slechts 230 gram, waarmee dit objectief het lichtste en kleinste 75mm Full-Frame objectief, met autofocus, van dit moment is!
Met de AF 75mm F1.8 FE streeft Samyang het minimalisme na als het gaat om het maken van objectieven. Het objectief is compact, licht, biedt uitstekende prestaties en is zeer veelzijdig in te zetten. De geavanceerde optiek is voorzien van Samyang’s unieke technologie om sferische aberraties te minimaliseren, terwijl de hoge resolutie en de prachtige bokeh behouden blijven. Dit nieuwe objectief heeft een snelle en stabiele autofocus die gebruik maakt van een nieuwe Stepping Motor (STM). Het Samyang AF systeem kan daardor van elk moment een waar kunstwerk maken. Daarnaast biedt de nieuw ontwikkelde Samyang “Custom-Switch” de mogelijkheid om de functies van de standaard scherpstelring naar wens aan te passen.

You must be logged in to post a comment.