Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

14

sep, 2020

Samyang AF 35mm F1.8 voor Sony FE mount

By: | Tags: | Comments: 0

Samyang komt met een nieuwe aanvulling op de Tiny Serie objectieven range aan met de introductie van de lichtsterke Samyang AF 35 mm F1.8 FE voor Full-Frame Sony E mount camera’s.
Door het compacte formaat en het lichte gewicht van dit nieuwe AF 35 mm F1.8 FE objectief is het universeel inzetbaar voor het fotograferen van een breed scala aan onderwerpen, zoals alledaagse situaties (binnen en buiten), voedselfotografie, stadsgezichten, landschappen, mensen en nog veel meer. Dit nieuwe Samyang groothoek objectief biedt een uitstekende hoek-tot-hoek beeldscherpte en een hoge lichtsterkte van F1.8. De stille autofocus en krachtige continu AF-prestaties maken het een geweldige keuze voor zowel foto’s als filmopnamen. Het kleine formaat maakt het ook geschikt voor APS-C Sony E mount camera’s en biedt dan een brandpuntsafstand van 52,5 mm, wat perfect is voor het vastleggen van bijzondere momenten uit het dagelijks leven.

You must be logged in to post a comment.