Ringfoto dealer worden?

Ringfoto is met 2300 aangesloten winkels de grootste foto-retailorganisatie in Europa.

Nummer één in Europa!

In Nederland zijn wij relatief jong en is Ringfoto Nederland de snelst groeiende foto-retailorganisatie. Ondertussen zijn er al meer dan 150 fotowinkels in Nederland bij Ringfoto Nederland aangesloten.

INKOOP ONDERSTEUNING:

Dankzij ons grote inkoopvolume kunnen wij zeer voordelig inkopen wat uiteraard voor jou als fotoretailer maar ook voor de consument de nodige voordelen biedt. Ringfoto heeft een groot eigen magazijn met meer dan ca. 10.000 verschillende artikelen op voorraad. Daarnaast hebben wij perfecte conditieafspraken met de Nederlanse importeurs en distibuteurs. Ook voeren wij eigen merken, als Peter Hadley, Activ, Voigtlander alsmede speciale Ringfoto exclusieve Shelter modellen van de bekende merken.

VERKOOP ONDERSTEUNING:

Wij bieden de aangesloten Ringfoto winkels een brede verkoopondersteuning. Je kunt profiteren van onze Ringfoto website, Ringfoto webshop en onze digitale marketing. Tevens kunnen wij je ondersteunen met professionele POS materialen.

BACK OFFICE

Wij maken het je ook een stuk gemakkelijker op het gebied van de noodzakelijke administratieve werkzaamheden.

Wij hebben daarvoor de volgende “gereedschappen”

  • Ringfoto Informatie Ordersysteem
  • Kassa systeem
  • Centrale databank
  • Facturen administratie
  • Centraal betalingssysteem

 MEER WETEN?

In een 100% vrijblijvend gesprek vertellen wij je graag over al onze voordelen en mogelijkheden die het ondernemen een stuk leuker voor je kunnen maken. Wil je profiteren van alle voordelen die Ringfoto Nederland B.V. je kan bieden? Neem voor vrijblijvende informatie gerust contact met ons op via algemeen@ringfoto.nl