WIST JE DAT JE NU OOK PLATINUMMEMBER BIJ RINGFOTO KUNT WORDEN?

Met ons nieuwe Platinummembership kun je nog meer profiteren van exclusieve voordelen en extra’s voor slechts 50 euro per jaar!

Als Platinummember krijg je toegang tot een scala aan privileges. Waar wacht je nog op? Upgrade vandaag nog naar ons Platinummembership en ontdek een wereld van exclusieve voordelen!

WORD NU PLATINUMMEMBER BIJ RINGFOTO

Ontdek de nieuwe exclusieve Platinummember privileges van jouw Ringfoto dealer. Als Platinummember kun je genieten van nog meer voordelen!

Wij zetten ze even voor je op een rijtje:

 • Deskundig advies.
 • Camera gebruiksklaar maken.
 • 7 jaar Platinumgarantie.
 • 3 jaar een jaarlijkse gratis cameracheck en software update service.
 • Je ontvangt gratis de Ringfoto nieuwsbrief met ideeën, tip & tricks en nieuwtjes.
 • Regelmatig speciale aanbiedingen exclusief voor Platinum-members.
 • Elke maand een exclusieve Ringfoto Platinum-member nieuwsbrief.
 • Altijd 10 % korting op geheugenkaarten.
 • Uitnodigingen voor exclusieve Platinum-member fotografie events in Nederland en bijeenkomsten.
 • Gratis sensor reiniging.
 • 1x per jaar een cadeaubon ter waarde van minimaal €25,-

NOG MEER VOORDELEN VOOR PLATINUMMEMBER

7 jaar Platinum fabrieksgarantie


Profiteer van 7 jaar lange fabrieksgarantie. Deze uitgebreide garantie biedt een ongekende zekerheid, waardoor je vol vertrouwen kunt genieten van je apparatuur.

Speciale aanbiedingen

Als Platinummember profiteer je van speciale aanbiedingen die exclusief beschikbaar zijn voor leden. Deze aanbiedingen bieden geweldige kansen om te besparen op hoogwaardige fotografieproducten en -diensten. Of het nu gaat om kortingen op camera’s, lenzen, accessoires of fotoprints, onze speciale aanbiedingen zijn bedacht om jouw fotografische ervaring nog beter te maken. Blijf op de hoogte van onze laatste deals en mis geen enkele kans om te profiteren als Platinummember!

Cadeaubon

Ontvang elk jaar waardecheques ter waarde van minimaal €25,- elk. Deze waardecheques zijn een speciale blijk van waardering voor jouw loyaliteit en betrokkenheid bij Ringfoto. Gebruik ze om te besparen op je favoriete fotografieproducten, zoals nieuwe apparatuur, accessoires of prints. Het is onze manier om je te belonen voor je steun en om ervoor te zorgen dat je nog meer kunt genieten van je passie voor fotografie.

Platinummember fotografie events in Nederland

Als Platinummember van Ringfoto krijg je toegang tot fotografie-evenementen in Nederland. Leer van professionals, deel ervaringen en maak nieuwe vrienden in een inspirerende omgeving. Deze evenementen zijn speciaal bedacht om je passie voor fotografie te verrijken en je vaardigheden te verbeteren.

WORD NU PLATINUMMEMBER

Waar wacht je nog op? Meld je vandaag nog aan en geniet van deskundig advies, speciale aanbiedingen, waardecheques en nog veel meer. Word nu lid van de Platinum-familie!

Totaal: € -