Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

31

aug, 2020

Ontdek de nieuwe generatie pocket foto printer

By: | Tags: | Comments: 0

Transcontinenta, distributeur voor Polaroid in  de Benelux, kondigt hierbij aan dat op 10 september de nieuwe Polaroid Hi-Print Pocket Printer officieel geïntroduceerd wordt. Een compleet nieuwe printer specifiek geschikt voor al die fantastische foto’s die je op je smartphone hebt staan. Wat is er nu leuker dan die tofste foto niet alleen online te delen, maar nu in no-time geprint te hebben? En of dat nog niet genoeg is, de foto’s gemaakt met de Polaroid Hi-Print Pocket Printer hebben ook nog een zelfklevende laag. Tijd om je uit te leven!

Polaroid snapt als geen ander dat je met de dag meer foto’s verzamelt. Maar Polaroid wordt niet voor niks ‘the original’ genoemd, want veel van die foto’s zijn te leuk om niet te printen. En het delen van die unieke momenten in de vorm van een foto is precies waar Polaroid wereldberoemd mee geworden is. Naast de klassieke direct-klaar camera is er nu dus ook de moderne Polaroid Hi-Print Pocket Printer.

You must be logged in to post a comment.