olympus hoek

DE BESTE HOEKEN

Neem geen genoegen met slechts één foto van de perfecte scène. Fotografeer de scène vanuit elke lastige hoek met behulp van de LCD met kantelbaar touchscreen. Je hebt de beschikking over creatieve bediening én een comfortabele LCD-weergave.

DE JUISTE BELICHTING

De ingebouwde flitser is altijd klaar voor gebruik, waar je je ook bevindt, en biedt extra belichting in donkere omstandigheden en omstandigheden met weinig licht. Je hoeft alleen maar de schakelaar om te klappen en de flitser klapt automatisch uit.

olympus belichting

DE PERFECTE WEERGAVE

Deze functie is snel om je altijd de meest nauwkeurige scène te bieden: de elektronische zoeker. Automatische aanpassing van de helderheid en volledige creatieve controle zorgen ervoor dat je foto’s er altijd perfect uitzien.

olympus aanraken

GEWOON AANRAKEN

Wanneer je fotografeert in lastige situaties is het soms handiger om het touchscreen te gebruiken. Met de Touch AF-sluiter kies je gewoon waarop je wilt scherpstellen en tik je vervolgens op het scherm voor de perfecte foto.

DE COMPACTE METGEZEL

Hang de E-M10 Mark III over je schouder en neem hem overal mee naartoe. De camera past in je handpalm en is zo licht van gewicht dat je bijna vergeet dat je een camera meedraagt.

compacte metgezel

OLYMPUS VIDEO’S