Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

25

jan, 2019

Olympus OM-D E-M1X

By: | Tags: , , | Comments: 0

De nieuwe OM-D E-M1X richt zich op professionele wensen van gebruikers zoals een verbeterde betrouwbaarheid en betere prestaties.

De nieuwe OM-D E-M1X is ontworpen om nog meer te voldoen aan de professionele wensen, te weten betrouwbaarheid, snelheid, precisie en beeldkwaliteit, zonder in te moeten boeten op de belofte die Olympus gemaakt heeft – het aanbieden van het compactste en lichtste camerasysteem. Uitgerust met ‘s-werelds beste beeldstabilisatie (IS), een opnieuw ontwikkeld autofocus (AF) systeem, als ook twee TruePic VIII beeldprocessoren, biedt deze camera u een overtuigende mix aan indrukwekkende kenmerken en draagbaarheid. Allemaal verpakt in een weerbestendige behuizing met een geïntegreerde verticale handgreep die u verzekert van een maximale betrouwbaarheid.

You must be logged in to post a comment.