Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

22

aug, 2019

NISSIN FLITSERS ALTERNATIEF VOOR DE ORIGINELE MERKFLITSERS

By: | Tags: | Comments: 0

De Nissin flitsers staan bekend als uitstekend alternatief voor de originele merkflitsers van Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en MFT.
Nissin cameraflitsers bieden vele mogelijkheden zoals high-speed flitssynchronisatie en slimme draadloze opties dankzij het Nissin Air System.
Daarom staat Nissin sinds 1959 bekend bij professionele fotografen om zijn flitsers van uitzonderlijk hoge kwaliteit en hebben de Nissin producten inmiddels meerdere Tipa Awards op hun naam staan.

Nissin MG80 Pro Reportageflitser

De Nissin MG80 PRO TTL systeemflitser is een robuuste, professionele reportageflitser met richtgetal 60 (100ISO, 200mm) en een zoomkop van 24 tot 200mm. Met de ingebouwde diffusor licht je zelfs 18 mm groothoek uit. De Nissin MG80 PRO heeft een razendsnelle recycletijd aangezien er een quartz flitsbuis gebruikt is die het mogelijk maakt om zeer snel achter elkaar te flitsen zonder dat de flitser “warmloopt”. Daardoor ben je er zeker van dat er geen opnamekansen verloren gaan wegens overbelasting van de flitser.

Razendsnel opladen

Met vier klassieke AA-batterijen is de MG80 PRO flitser binnen 4 seconden klaar voor gebruik en met speciale 14500 Li-Ion batterijen is de oplaadtijd slechts 1,4 seconde! Ideaal is voor reportagefotografen, fotojournalisten en bruidsfotografen. De Nissin MG80 PRO heeft bovendien als handige extra functie voor videofilmers een ingebouwde LED videolamp, waarmee het mogelijk is om in 25 verschillende sterkten je onderwerp uit te lichten tijdens het filmen met een spiegelreflexcamera of systeemcamera. Op een verse set batterijen is het mogelijk om de LED videolamp tot maar liefst 2 uur te gebruiken op vol vermogen.

NAS compatibele flitser

De MG80 PRO is voorzien van het Nissin NAS radiografische besturingssysteem waardoor het mogelijk is om draadloze TTL-sturing te gebruiken, al dan niet in combinatie met de Nissin Air 10S commander. De Nissin MG80 PRO flitser kan zowel als master en als remote flitser gebruikt worden in combinatie met originele merkflitsers en middels NAS receivers ook met andere compatible flitsers. De NAS-functie maakt het gemakkelijk om te werken met geavanceerde meervoudige draadloze flitsbelichting, op dezelfde manier als met normale TTL-flitssystemen. Zodra de MG80 PRO is verbonden met NAS, worden alle functies direct door de NAS Master gecontroleerd. Je hoeft als gebruiker alleen maar de flitsergroepen te selecteren en de kanalen te kiezen. Ook kan er gewerkt worden in combinatie met originele flitsers die radiografische TTL-sturing ondersteunen.

Geschikt voor alle camerasystemen

De Nissin MG80 PRO TTL flitser is geschikt voor alle dslr- en systeemcamera’s van Canon, Nikon, Sony, Fujifilm en het (Micro) FourThirds systeem (Panasonic en Olympus). Het NAS-systeem ondersteunt Nikon i-TTL, Canon E-TTL en E-TTL II, Sony ADI/P-TTL en de TTL-systemen van Fuji en (Micro) FourThirds. Met behulp van het centrale instelwiel kies je de gewenste functies en instellingen, die vervolgens getoond worden op het overzichtelijk LCD-display. Dit gebeurt op dezelfde manier als op de Nissin Air 10S commander, waaronder het bereik, de ingestelde kanalen, het ingestelde vermogen, de zoomkopinstelling en de diverse geavanceerde functies (zoals flitsbelichtingscorrectie, rode-ogen reductie, flitsen op het tweede gordijn, slow-sync en high-speed flitssynchronisatie). Afhankelijk van het model en merk camera kan er zelfs tot en met 1/8.000 sec. worden gesynchroniseerd!

You must be logged in to post a comment.