Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

4

sep, 2019

Nikon kondigt de ontwikkeling aan van de D6 en het AF-S Nikor 120-300mm F/2.8E FL ED SR VR-objectief

By: | Tags: | Comments: 0

Nikon kondigt vol trots de ontwikkeling aan van de Nikon D6 professionele digitale SLR-camera en het AF-S NIKKOR 120-300mm f/2.8E FL ED SR VR-telezoomobjectief dat compatibel is met FX-formaat camera’s van Nikon.

De ontwikkeling van de D6 (de meest geavanceerde digitale SLR van Nikon tot nu toe) markeert de 20e verjaardag van de D-serie met één cijfer. Vanaf de introductie van de D1 in 1999 hebben de topcamera’s van Nikon zich ontwikkeld met de meest geavanceerde technologieën van de branche en de kennis over de beeldweergave die gedurende de lange geschiedenis van de ontwikkeling in de camera van Nikon is gecultiveerd. Net als zijn voorgangers beantwoordt de ontwikkeling van de D6 aan de strenge eisen van professionele fotografen met de ultieme prestaties, zelfs in de meest extreme omstandigheden.

You must be logged in to post a comment.