Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

4

mrt, 2020

Nikon introduceert twee nieuwe verrekijkers

By: | Tags: | Comments: 0

Nikon kondigt  twee nieuwe verrekijkers aan namelijk de ACULON T02 en de DE SPORTSTAR ZOOM 8-24X25.
De ACULON T02 is een lichtgewicht en compacte verrekijker die reizigers, concertbezoekers en sportliefhebbers een geheel nieuwe wereld van details laat zien.

De SPORTSTAR ZOOM 8-24X25 is compact en heeft een zoomhendeltje boven op de body voor een soepele 8-24x-zoomervaring. De scherpstelring kan gemakkelijk worden bediend tijdens het kijken door de verrekijker.

De Aculon T02 met een gewicht van slechts 195 gram is deze verrekijker bijna net zo klein als een smartphone. Hij kan dus heel gemakkelijk worden meegenomen op een avondje uit of een mooie reis. Hiermee is het alsof u een muziekfestival, sportwedstrijd of cultureel evenement meemaakt vanaf de eerste rij.
Alle lenzen en prisma’s hebben een meerlaagse coating voor een helderder beeld. Met slechts 305 gram is deze verrekijker een echte lichtgewicht. Dit model is bij uitstek geschikt om mee te nemen naar een sportwedstrijd, om de natuur te bewonderen of om andere buitenactiviteiten een extra dimensie te geven.
De Sportstar Zoom-verrekijker is verkrijgbaar in drie verschillende kleuren: donkerblauw, wit en zwart.

You must be logged in to post a comment.