Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

13

feb, 2020

Nikon introduceert een nieuwe NIKKOR Z-objectief NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR.

By: | Tags: | Comments: 0

Dit objectief heeft een snelle, stille en vloeiende scherpstelling en is goed afgedicht ter bescherming tegen stof en vocht.

NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR
De Nikon Z-familie is verder uitgebreid met de NIKKOR Z 24-200mm f/4-6.3 VR en vormt het perfecte objectief voor op reis waarmee u rijk gedetailleerde foto’s en video’s kunt vastleggen.

Als een van de meest compacte telezoomobjectieven die momenteel verkrijgbaar zijn, past het gemakkelijk in een kleinere fototas. De grote Z-vatting biedt mogelijkheden voor een uniek ontwerp waarbij grotere lenselementen naar achteren zijn geplaatst. Dit biedt een uitstekende balans en bediening. Het optische ontwerp staat garant voor scherpe beelden met levendige kleuren en een diep contrast, ongeacht of u groothoek- of tele opnamen maakt. Videomakers kunnen prachtige full-frame video-opnamen vastleggen dankzij geavanceerde NIKKOR-optiek die de schitterende beeldkwaliteit van hun Nikon Z-camera optimaal benut.

You must be logged in to post a comment.