Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

31

jul, 2019

NIKKOR Z 85MM F/1.8 S

By: | Tags: | Comments: 0

NIKON INTRODUCEERT HET NIEUWE LICHTSTERKE NIKKOR Z 85MM F/1.8 S-OBJECTIEF

Nikon introduceert een nieuw, lichtsterk standaardobjectief voor portretten binnen de Nikon Z-familie. De NIKKOR Z 85mm f/1.8 S is een objectief dat snel scherpstelt en verbluffend scherpe details over het hele beeld biedt. Met dit full-frame objectief voor de Nikon Z-series kunnen onderwerpen met een adembenemende helderheid geportretteerd worden, zowel in foto’s als in video’s.

Dankzij de geavanceerde optische prestaties van de NIKKOR Z 85mm f/1.8 S kun je in elke situatie indrukwekkende resultaten behalen. De scherpte is uitstekend van rand tot rand, zelfs wanneer je opnamen maakt met het maximale diafragma van f/1.8. De bokeh ziet er prachtig natuurlijk uit en lichtvlekken worden ook in situaties met tegenlicht effectief tegengegaan.

De scherpstelling is snel en met de nieuwe functie voor oogherkenning AF kan de Nikon Z-camera op het oog van een onderwerp scherpgesteld blijven, ongeacht of dit onderwerp nu alleen of een gezicht in een menigte is. Videografen kunnen met de brandpuntsafstand van 85mm onderwerpen isoleren en video-opnamen met een kleine scherptediepte maken.

Overzicht van belangrijke kenmerken:

NIKKOR Z: doordat dit objectief voor de grote Z-vatting van Nikon is ontworpen, kunt u meer licht over het hele beeld vastleggen.
S-Line: een nieuwe dimensie in optisch ontwerp. Anti-reflecterende Nano Crystal Coat. Soepel, geluidloos en een meervoudig scherpstelsysteem.
Scherpe details: uitzonderlijke prestaties van rand tot rand. Kortste scherpstelafstand van slechts 0,8 m.
Robuuste constructie: elk bewegend onderdeel van de objectiefcilinder is afgedicht ter bescherming tegen stof en waterdruppels.
Geweldig voor video’s: geluidloze diafragma-aanpassing en praktisch geluidloze AF. Variatie in brandpuntsafstand is vrijwel verdwenen.
Aanpasbare instelring: kan voor handmatige scherpstelling (standaard), diafragmaregeling of belichtingscorrectie worden gebruikt.

Prijs en beschikbaarheid:

Adviesprijs: € 899,-*
Leverbaar vanaf 5 september 2019.

* Vrijblijvende Ringfoto adviesprijs.

Het is mogelijk dat niet alle aanbiedingen bij alle Ringfoto winkels beschikbaar zijn. Informeer daarom bij de Ringfoto winkel bij jou in de buurt. Klik hier voor een overzicht van alle bij Ringfoto aangesloten fotospeciaalzaken.

Het staat de individuele winkel wettelijk vrij om van het advies af te wijken.

You must be logged in to post a comment.