Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

14

okt, 2020

Nieuwe professionele flitser van Canon

By: | Tags: | Comments: 0

Voor professionals die op zoek zijn naar de ultieme flitser, biedt de Speedlite EL-1 absolute betrouwbaarheid en indrukwekkende prestaties plus geavanceerde wireless communicatie en een krachtige oplaadbare accu. Supersnelle recycletijden van 0,1 – 0,9 seconde2 betekenen bursts tot wel 160 full-power flitsen3 en daarbij zijn high-speed bursts zelfs bij een lager accuniveau mogelijk.

Dankzij de krachtige LP-EL- accu levert de EL-1 extreem hoge opnamesnelheden en uitmuntende betrouwbaarheid bij elke afzonderlijke opname. Flits tot wel 2345 keren per acculading. De accurate indicator6 geeft aan wanneer de accu moet worden opgeladen of de voedingsbron moet worden vervangen.

Als het erop aankomt, kun je vertrouwen op de prestaties van de EL-1. Het richtgetal is 60 7, en de stof- en waterbestendigheid is gelijk aan die van de lenzen uit de L-serie van Canon. Het actieve koelsysteem voorkomt oververhitting, zodat je langer opnamen kunt blijven maken

You must be logged in to post a comment.