Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

16

sep, 2020

NIEUWE NIKKOR Z-OBJECTIEVEN BREIDEN Z-SERIE VAN NIKON

By: | Tags: | Comments: 0

Nikon introduceert twee nieuwe NIKKOR Z-objectieven: de NIKKOR Z 50mm f/1.2 S, het eerste f/1.2-vast-brandpunt-objectief in de Z-serie, en de NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S, ´s werelds kortste full-frame f/2.8-ultragroothoekzoomobjectief¹. Beide objectieven voegen belangrijke nieuwe mogelijkheden toe aan het spiegelloze Nikon Z camerasysteem.

NIKKOR Z 50mm f/1.2 S
De NIKKOR Z 50mm f/1.2 S neemt een speciale plaats in binnen het assortiment objectieven voor Nikon Z. Met zijn ongelooflijk oplossend vermogen, de consistente autofocus en de uitzonderlijke esthetische controle voldoet dit vast-brandpunt-objectief aan professionele standaarden en wordt een nieuwe legende. Professionele fotografen zullen meer diepte en detail aan de klassieke brandpuntsafstand van 50 mm kunnen realiseren, van adembenemende bokeh tot fijn gedetailleerde puntlichtbronnen, ongeacht of ze foto’s maken of video opnemen. Dit objectief maakt optimaal gebruik van de grote hoeveelheid licht die de Z-vatting van Nikon opvangt en het maximale diafragma van f/1.2 maakt uitgebreide controle over de scherptediepte mogelijk.

NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S
De NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S maakt het assortiment van het drietal krachtige objectieven “Holy Trinity” voor Nikon Z compleet. De NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S onderscheidt zich met zijn uitmuntende beeldreproductie en compacte constructie van andere objectieven. De grote Z-vatting en het constante diafragma van f/2.8 zorgen voor uitzonderlijke prestaties die zich kunnen meten met die van vast-brandpunt-objectieven. De lichtafval aan de randen wordt effectief voorkomen, zelfs wanneer opnamen worden gemaakt met een wijd open diafragma. Beeldschaduwen en lichtvlekken worden tegengegaan voor een verbluffende helderheid.

Beschikbaarheid:
– NIKKOR Z 50mm f/1.2 S: december
– NIKKOR Z 14-24mm f/2.8 S: Eind oktober

You must be logged in to post a comment.