Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

1

nov, 2019

Nieuwe lijn Cullmann Rondo statieven

By: | Tags: | Comments: 0

CULLMANN kondigt met de Rondo serie een geheel nieuwe range van statieven aan. De Cullmann Rondo statieven zijn allen gemaakt van duurzaam geanodiseerd aluminium en zijn voorzien van een aluminium kogel- of drieweg statiefkop. Door de speciale manier van “opvouwen” worden ze zeer compact en kunnen ze daardoor makkelijk overal mee naar toe genomen worden. Ideaal voor op reis of in de natuur!

Wanneer je je verder verdiept in de fotografie, dan ontdek je al snel de voordelen van het gebruik van een statief. Of je nu studio-, portret- of landschapsfotografie beoefent, je ervaart al snel de voordelen van een statief. Met het juiste statief worden je foto’s namelijk nog beter of zelfs überhaupt mogelijk. De Duitse foto-accessoirespecialist CULLMANN ontwikkelde met de “Rondo” een nieuwe serie van zes statieven die zich onderscheidt door een hoogwaardige uitrusting, een robuuste constructie én een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding.

You must be logged in to post a comment.