Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

16

jan, 2020

Nieuw! Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M1:2

By: | Tags: | Comments: 0

Transcontinenta B.V., distributeur Tamron Nederland, introduceert hierbij de Tamron 20mm F/2.8 Di III OSD M 1:2 (Model F050), voor Full-Frame Sony E-mount mirrorless camera’s. Dit nieuwe objectief sluit perfect aan op eind vorig jaar geïntroduceerde de Tamron 24mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F051) en de Tamron 35mm F/2.8 Di III OSD M1:2 (Model F053), eveneens objectieven met een vaste brandpuntafstand met Sony FE mount.

Bij gebruik van een vaste brandpuntsafstand moet de fotograaf de compositie bepalen op basis van de afstand tot het onderwerp. Dit biedt de mogelijkheid om het beeld precies zo vast te leggen zoals je dat voor ogen hebt en tilt het fotograferen naar een hoger niveau. De nieuwe serie Tamron objectieven met vaste brandpunt, omvat op dit moment een 20mm (Model F050) om de wereld van de ultragroothoekfotografie volledig te verkennen, een 24mm (Model F051) als het ideale groothoekobjectief voor algemeen gebruik en het veelzijdige 35mm objectief (Model F053), dat zich uitstekend leent voor dagelijks gebruik bij alle denkbare onderwerpen. Elk van deze drie Tamron objectieven heeft een perfect evenwicht tussen een prachtige beeldweergave en superieure scherpte.

You must be logged in to post a comment.