Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

13

apr, 2020

METZ MECABLITZ M400 FLITSER

By: | Tags: | Comments: 0

De Metz Mecablitz M400 flitser is een krachtige en heel compacte krachtige flitser. Het compacte formaat van deze flitser maakt hem zeer geschikt voor systeemcamera’s of kleine digitale reflexcamera. Compact van formaat maar groots in prestaties! Daarbij heeft de Metz Mecablitz 400 een handige LED videolamp. Deze optie is maakt de flitser ook geschikt voor gebruik van de filmfunctie van je camera. De flitser heeft een zoomfunctie (24-105 mm), een draaibare reflector met afneembare reflector kaart en een geïntegreerde groothoek diffuser (12 mm). De flitskop past zich automatisch aan de zoominstelling van je camera aan,
De M400 is ook zeer geschikt voor draadloze bediening, zowel TTL als servo. Dankzij een groot OLED scherm en een vereenvoudigde gebruikersinterface is de bediening zeer gebruikersvriendelijk. Met de AUTO TTL, ofwel lichtmeting door de lens, kan de camera de flitser volautomatisch bedienen. De flitser kan altijd up-to-date worden gehouden door firmware-updates via de USB-interface.

De flitser is leverbaar in onderstaande uitvoeringen.

Mecablitz M400 Canon
Mecablitz M400 Nikon
Mecablitz M400 Sony
Mecablitz M400 Olympus/Panasonic
Mecablitz M400 Pentax
Mecablitz M400 Fuji

You must be logged in to post a comment.