Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

29

okt, 2020

Maak van je kassabon een cadeaubon! | Deze actie is afgelopen

By: | Tags: , , , | Comments: 0

Waarom ringfoto?

Het is lastig om het ideale foto- en videoproduct te vinden, dat precies bij jouw wensen past. Internet is een veelzijdige bron waar je veel informatie kunt vinden. Dat kan helpen bij het maken van een keuze. Toch is een keuze maken op basis van écht deskundig advies van iemand met veel verstand op dit gebied veel beter. De vriendelijke verkopers en adviseurs van Ringfoto luisteren goed naar jouw wensen en kunnen deskundig advies geven. Ze zorgen ervoor dat je de beste keuze maakt. Naast dit persoonlijke advies kun je alle producten in de Ringfotowinkels ook echt zien, voelen en uitproberen. Uniek is de 5 jaar garantie op producten boven de € 250,-. Als je een camera of objectief aanschaft, ontvang je daarbovenop ook de Goldmember klantenkaart met veel voordelen, zoals gratis fotoafdrukken en zelfs een terugwinkans op het aankoopbedrag.

Een cadeaubon van € 100,-

Naast al deze voordelen van het kopen van foto- en videoproducten bij Ringfoto komt er nu tijdelijk eentje bij. Hoe mooi zou het zijn om in één van onze Ringfotowinkels een cadeaubon van wel € 100,- te verdienen? Met deze cadeaubon kun je misschien wel net dat nieuwe statief of die mooie nieuwe lens kopen voor je camera waar je al maanden voor spaart. Het enige wat je hoeft te doen om deze cadeaubon te kunnen verdienen is het uploaden van jouw kassabon op de onze speciale pagina. Maar liefst vijf volledige inzendingen tussen 30 oktober tot en met 30 november 2020 winnen een cadeaubon ter waarde van wel € 100,-! Wil jij dus kans maken om één van de vijf gelukkige winnaars te worden? Ga dan naar één van onze Ringfotowinkels en upload jouw kassabon. De winnaars worden 9 december bekend gemaakt, zodat je met de kerstdagen misschien wel kunt gaan shoppen met een cadeaubon van € 100,-! Wie niet waagt, wie niet wint!

You must be logged in to post a comment.