Laat dierbare herinneringen niet verloren gaan!

Ringfoto Dierbare herinneringen

Je kent het wel, je hebt laden of zelfs kasten vol met films of videobeelden van vakanties, een trouwerij of ander feest. Of die leuke dia’s en filmpjes die je gemaakt hebt van toen de kinderen nog klein waren. Maar je hebt geen goed werkende videocamera, recorder of projector meer waarmee je al deze mooie herinneringen kunt terugkijken!

Nu we veel thuis zijn vanwege het coronavirus hebben we genoeg tijd om dit oude materiaal op te zoeken. Hoe leuk zou het zijn als je juist nu opa of oma deze beelden kunt laten zien! Of met het hele gezin deze mooie oude beelden kunt bekijken. Laat deze dierbare en kostbare herinneringen niet verloren gaan!

De Ringfoto specialisten hebben daar de oplossing voor. Zij kunnen al deze herinneringen weer tot leven brengen door ze op DVD, USB of harddisk over te zetten. Nu is het de tijd om de oude dia’s, super 8 films, VHS, video 8 of andere tapes op te zoeken om ze over te laten zetten. De Ringfoto winkels zijn geopend, al kunnen per winkel de openingstijden zijn aangepast.

Ringfoto haal- en brengservice

De Ringfotowinkel haalt het gratis bij je op

We kunnen ons echter zeer goed voorstellen dat je nu niet naar de winkel wilt komen om de films te brengen! Geen probleem, de Ringfotowinkel haalt het graag gratis bij je op en komt het ook weer bij je brengen. Uiteraard doen we dit op veilige wijze. Zo houden we minimaal 1,5 meter afstand en houden wij ons geheel aan de richtlijnen van de Rijksoverheid.