Je kent het wel, je hebt laden of zelfs kasten vol met films of videobeelden van vakanties, een trouwerij of ander feest. Of die leuke dia’s en filmpjes die je gemaakt hebt van toen de kinderen nog klein waren. Maar je hebt geen goed werkende videocamera, recorder of projector meer waarmee je al deze mooie herinneringen kunt terugkijken!

Zoek dit oude materiaal op. Hoe leuk is het om je opa of oma deze beelden te laten zien! Of met het hele gezin deze mooie oude beelden te bekijken. Laat deze dierbare en kostbare herinneringen niet verloren gaan!

De Ringfotospecialisten hebben daar de oplossing voor. Zij kunnen al deze herinneringen weer tot leven brengen door ze op DVD, USB of harddisk over te zetten. Nu is het de tijd om de oude dia’s, super 8 films, VHS, video 8 of andere tapes op te zoeken om ze over te laten zetten.

De Ringfotowinkel haalt het gratis bij je op

Wat een service! De Ringfotowinkel haalt het graag gratis bij je op en komt het ook weer bij je brengen. Uiteraard doen we dit op veilige wijze. Zo houden we minimaal 1,5 meter afstand en houden wij ons geheel aan de richtlijnen van de Rijksoverheid.