Kassabonactie

Maak van je kassabon een cadeaubon!

Eindig het jaar goed en win één van de vijf gratis Ringfoto cadeaubonnen t.w.v. € 100,-.

Hoe werkt het?

Koop in de periode van 30 oktober t/m 30 november 2020 een fotoproduct in één van de Ringfotowinkels in Nederland. Vul onderstaand formulier volledig in. Registreer je aankoop en upload je kassabon waarop duidelijk vermeld staat wanneer (aankoopdatum) en waar het product is gekocht (naam Ringfotowinkel).

Actievoorwaarden*

  • Deze is actie geldig op alle fotoproducten gekocht bij één van de Ringfotowinkels. De registratie is alleen geldig wanneer deze is aangemeld via onderstaand formulier en een kopie van de kassabon is bijgevoegd. Onvolledige aanmeldingen worden niet in behandeling genomen.
  • Op de (kopie) kassabon dient duidelijk het aangekochte fotoproduct vermeld te staan, wanneer (aankoopdatum) en waar het product is gekocht (naam Ringfotowinkel).
  • De aanmelding dient uiterlijk maandag 7 december 2020 te zijn ontvangen door Ringfoto Nederland.
  • Prijswinnaars ontvangen na maandag 7 december persoonlijk bericht.
  • De cadeaubon van € 100,- is te besteden bij één van de deelnemende Ringfotowinkels.

*Deze actie loopt van 30 oktober t/m 30 november 2020. Met het deelnemen aan deze actie ga je akkoord met onze actievoorwaarden. Over de uitslag en toekenning van de prijs kan niet worden gecorrespondeerd. De deelnemer geeft toestemming tot de verwerking van persoonsgegevens in verband met deelname aan de actie. Ringfoto mag de persoonsgegevens opnemen in haar gegevensbestand, dat vertrouwelijk zal worden behandeld en niet met derden wordt gedeeld.

Kassabonactie
Maximale uploadgrootte: 5MB