Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

8

apr, 2020

Introductie Tamron 70-180mm F/2.8 Di III VXD

By: | Tags: | Comments: 0

Tamron, kondigt de introductie aan van werelds lichtste en meest compacte telezoom met een F/2.8 diafragma voor Full- Frame Sony E-mount camera’s. De 70-180mm F/2.8 heeft een compact en lichtgewicht ontwerp met een 67mm filtermaat, dit is hetzelfde als bij de zeer populaire Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD (model A046) en de Tamron 28-75mm F/2.8 Di III RXD (model A036) modellen voor Sony FE.

De optische constructie bevat verschillende speciale lenselementen die bijdragen aan de algehele voortreffelijke beeldprestaties van dit objectief. De zeer korte 85 centimeter minimale scherpstelafstand vergroot de algehele inzetbaarheid. De Tamron 70-180mm maakt gebruik van Tamron’s nieuw ontwikkelde VXD (Voice-coil eXtreme-torque Drive) lineaire motor scherpstelmechanisme dat een autofocusaandrijving realiseert die stiller en sneller is dan ooit tevoren. Daarnaast wordt een zwevend systeem (“floating lens elements”) gebruikt om uitstekende optische prestaties te bereiken op alle brandpuntsafstanden.

You must be logged in to post a comment.