Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

28

jun, 2019

Introductie Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD

By: | Tags: | Comments: 0

Transcontinenta B.V., distributeur Tamron in Nederland, kondigt de introductie van de Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD (Model A046) aan; een lichtsterk ultra-groothoek zoomobjectief voor Full-Frame Sony E-mount mirrorless camera’s. De Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD (Model A046) heeft een filtermaat van 67mm, verbluffend klein voor een Full-Frame, lichtsterk, ultra-groothoek zoomobjectief en een ongekend laag gewicht van slechts 420 gram in combinatie met een compacte vormfactor van 99 mm in lengte. Het compacte formaat zorgt voor een uitstekende balans op de Sony mirrorless camera’s.

De Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD (Model A046) heeft een vaste grote lensopening van F/2.8 over het gehele zoombereik en levert een hoge resolutie plus contrast van rand tot rand. De combinatie van ultra-groothoek brandpuntsafstand, lichtsterk met de vaste F/2.8 en een minimale scherpstelafstand van slechts 19 cm, in de ultra groothoekstand, stimuleert expressieve en creatieve fotografie in een veelheid aan scenario’s. Bij de nieuwe 17-28mm wordt het zoomsysteem aangedreven door de RXD (Rapid eXtra-silent stepping Drive), een stappenmotor die het mogelijk maakt om een snelle, zeer nauwkeurige en uiterst stille aandrijving te leveren, waardoor het objectief uitermate geschikt is voor het maken van zowel vrijwel ruisvrije video- als foto-opnamen. Bovendien is dit nieuwe zoomobjectief voorzien van een vochtwerende constructie en een hydrofobe fluorine lenscoating die vingerafdrukken en vuil afstoot. Daarnaast is de Tamron 17-28mm F/2.8 Di III RXD (Model A046) volledig compatibel met diverse Sony camera specifieke functies waaronder ‘Fast Hybrid AF’ en ‘Eye AF’. Hoge prestaties, gecombineerd met uitzonderlijke draagbaarheid, maken deze nieuwe Tamron 17-28mm zoom ideaal voor dagelijks gebruik

You must be logged in to post a comment.