Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

29

mei, 2018

Hoe maak je een leuke foto van je ongeïnteresseerde tiener?

By: | Tags: , | Comments: 0

Op internet wordt je werkelijk doodgegooid met tips voor het fotograferen van je huisdieren en baby’s, maar hoe leg je nou je puberzoon vast zonder dat het een hele saaie foto wordt van een tiener die er duidelijk geen zin in heeft..?

Er zijn tieners die niets liever doen dan op de foto gaan. Er zijn miljoenen instagrammeisjes die dagelijks hun hele leven vastleggen. Maar wat als jij nou net een tiener hebt die niet graag op de foto gaat of (erger) die van zijn moeder bij jou op de foto moet?

Onze nieuwe foto wedstrijd gaat over tieners en jong volwassen. Toch is het niet altijd heel gemakkelijk om je kinderen in die ongemakkelijke puberfase vast te leggen. Vaak hebben ze geen zin of zijn ze met iets anders bezig…. Wij zetten handige tips voor je op een rijtje! Bekijk de tips>>>

You must be logged in to post a comment.