WORD OOK GOLDMEMBER VAN DE BESTE FOTOCLUB VAN NEDERLAND!

GOLDMEMBER ZIJN IS EXTRA GENIETEN!

Als Goldmember heb je een speciaal plekje in ons hart en dat laten we blijken! We laten je genieten van tal van voordelen.

We zetten ze even voor je op een rijtje:

  • Als Goldmember krijg je 5 jaar garantie
  • Met een beetje geluk ben jij winnaar van de maand en win je je aankoopbedrag terug
  • Je ontvangt maandelijks interessante nieuwtjes van ons
  • We geven je slimme tips om nóg mooiere foto’s te maken
  • Je kunt een jaar lang iedere maand 20 foto’s (10×15 cm) gratis laten afdrukken
  • Onderhoud nodig? Ook dat is gratis voor jou als Goldmember
  • Natuurlijk zorgen we ook regelmatig voor toffe Goldmember-aanbiedingen

En oh ja, we staan ook altijd voor je klaar als je goede service nodig hebt! Da’s toch genieten?!

5 JAAR GARANTIE VOOR GOLDMEMBERS

Je hebt net één van onze geselecteerde foto- of videocamera’s, objectieven of flitsers gekocht ter waarde van € 250,- of meer. Leuk! Als dank voor je aankoop, bieden we je onze gratis Goldmemberpas aan.

Eén van de vele voordelen hiervan, is dat je 5 jaar garantie op je aankoop krijgt. Gratis en voor niets, als blijk van onze waardering voor jou. Wil je hier gebruik van maken? Dan registreren we je graag als Goldmember. Dat wil zeggen dat we jouw naam, contact- en aankoopgegevens vastleggen bij Ringfoto Nederland, zodat zij de garantie kunnen regelen en je op de hoogte kunnen houden van al het nieuws, tips en aanbiedingen.

EEN GERUST GEVOEL MET ALL RISK FLEX

Jouw camera is goud waard. Dat begrijpen we bij De Fotospecialisten maar al te goed. Natuurlijk bieden we je de zekerheid van fabrieksgarantie, maar vaak hoef je daar geen aanspraak op te maken.

De camera’s die je bij Ringfoto koopt, zijn namelijk van hoge kwaliteit. Maar toch is er het risico van schade of verlies. Dan is het fijn om terug te vallen op een goede verzekering.

Ringfoto All Risk Flex
Met All Risk Flex van Ringfoto kun je jouw kostbare bezit verzekeren tegen verschillende risico’s. En dat tegen een lage premie.

De Ringfoto All Risk Flex is ondergebracht bij Wertgarantie, de verzekeringsspecialist voor consumentenelektronica. Je bent dus zeker van expertise, ervaring en een goede service. Fijn, zo kun jij zorgeloos van jouw apparatuur genieten.

WORD OOK GOLDMEMBER

Allereerst proficiat met je nieuwe aankoop! Je kunt waarschijnlijk niet wachten om deze uit te proberen. Doen! We weten zeker dat je er veel plezier aan zult beleven.

We vinden het namelijk heel leuk dat je voor deze aankoop voor onze fotovakwinkel hebt gekozen. Om je te bedanken voor je vertrouwen, willen we je graag verwelkomen in onze Goldmemberfamilie. Als Goldmember profiteer je van allerlei voordelen en aanbiedingen en natuurlijk van onze uitstekende service.

Zo blij zijn we met je!
We zijn blij met onze trouwe Goldmembers. Hoe blij? Nou, zo blij dat we iedere maand één nieuwe Goldmember zijn of haar aankoopbedrag terugbetalen. Jij kunt diegene zijn. Word dus Goldmember en geniet nog meer van jouw nieuwe aankoop!