Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

24

sep, 2020

De heer Vermeulen gelukkige Goldmember winnaar maand augustus

By: | Tags: , , | Comments: 0

Als je bij Ringfoto een mooie camera aanschaft word je Goldmember van de beste fotoclub van Nederland. Naast alle extra’s die je als Goldmember ontvangt, maak je ook nog kans om je aankoopbedrag terug te winnen. Elke maand wordt er een winnaar getrokken door Ringfoto Nederland onder alle deelnemende Ringfotodealers.

In de maand augustus is de prijs gevallen bij een klant van Ringfoto Leenarts in Wageningen. De heer Vermeulen uit Culemborg is de gelukkige winnaar. Hij heeft het aankoopbedrag van zijn Sony HX90 teruggewonnen en de cheque is op feestelijke wijze aan hem aangereikt, zie foto.

De heer Vermeulen: “Ik ben aangenaam verrast dat ik de winnaar van de maand augustus ben geworden. Ik heb jarenlang in Wageningen gewoond en ben daarom voor de aankoop van de camera teruggegaan naar mijn vertrouwde fotozaak. Naast de 5 jaar garantie op mijn camera heb ik nu ook nog mijn camera terugverdiend.”

Meer weten over Goldmember?

 

 

You must be logged in to post a comment.