Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

23

jan, 2020

FUJINON XF35mm F2

By: | Tags: | Comments: 0

Voor wie nog meer uit deze camera wilt halen en daar interesse in heeft kan de ‘kit’ eventueel worden uitgebreid met het nieuwe FUJINON XC35mmF2 objectief.
Dit objectief geeft een beeldhoek van 52mm in vergelijk met een kleinbeeldcamera en weegt slechts 130 gram en is slechts 46,5mm lang.
De XC35mm F2 is samengesteld uit 9 verschillende lenselementen waaronder twee asferische lens-elementen. De verschillende lensonderdelen zijn geplaatst in zes verschillende groepen. Hierdoor krijgen opnames gemaakt met dit objectief een prachtige scherpe aftekening.Autofocus is bij gebruik van dit objectief snel en zeer stil doordat er gebruik wordt gemaakt van een intern scherpstelsysteem*1. Hierbij wordt gebruik gemaakt van een stappenmotor*2 die zeer nauwkeurig en snel kan scherpstellen. Het objectief biedt een prachtige romige bokeh en is heerlijk compact, waardoor hij makkelijk in iedere fototas past.

You must be logged in to post a comment.