Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

23

jan, 2020

FUJINON GF45-100mmF4 R LM OIS WR Lichtsterk ‘All-Round’ G-Mount Zoom-objectief

By: | Tags: | Comments: 0

Dit nieuwe zoomobjectief wordt toegevoegd aan de sterke line-up van G-Mount objectieven voor het GFX grootformaat*1 camerasysteem en beschikt over een veelzijdige zoomrange van maar liefst 45mm tot 100mm (een beeldhoek vergelijkbaar met 36mm tot 79mm in vergelijk tot kleinbeeldcamera’s). Dit zoombereik is uitermate populair bij fotografen. Vooral omdat het daarmee kan worden gebruikt in een groot aantal fotografische situaties.
Daarnaast beschikt dit objectief over een groot diafragma van ƒ4.0. De GF45-100mm sluit daardoor perfect aan op de reeds door FUJINON eerder geïntroduceerde zoom-objectieven; de GF32-64mmF4 R LM WR én de GF100-200mmF5.6 R LM OIS WR.Dit nieuwe GF45-100mm F4 objectief biedt fotografen, in combinatie met de andere twee zoomobjectieven, een zeer groot en uitgebreid scala aan fotografische mogelijkheden. Dankzij deze drie objectieven kunnen fotografen zich onder vrijwel iedere omstandigheid volledig creatief uiten.
De GF45-100mm ƒ4 is uiterst robuust gebouwd en beschikt over een innovatief lensontwerp waardoor het een zeer veelzijdig objectief is dat gebruikt kan worden voor tal van fotografische onderwerpen. Van natuur- en landschap opnames tot het maken van portretten. Dit nieuwe zoomobjectief is uitgerust met een 5-assige optische beeldstabilisatie en beschikt over één super ED lens-element en kent een nagenoeg stille en snelle scherpstel motor. Dit zoomobjectief is daarmee het perfecte gereedschap om beelden te maken onder moeilijke en onvoorspelbare situaties. Doordat de GF45-100mm ƒ4 stof- en weerbestendig is gemaakt, kan het worden gebruikt tot een temperatuur van tot maar liefst -10 graden Celsius (14 graden Fahrenheit).

You must be logged in to post a comment.