Op Ringfoto.nl vind je het laatste nieuws in de wereld van fotografie, onze coolste acties en onze uitgebreide fotoservice. Bekijk ook onze speciale categorie- en merkenpagina’s. En weet dat er altijd een Ringfoto-winkel bij jou in de buurt is!

24

jan, 2017

FUJIFILM’S eerste midden formaat systeem camera en meer introducties..

By: | Tags: | Comments: 0

FUJIFILM GFX 50 S en FUJINON GF objectieven

Kwaliteit en perfectie tot in het  aller kleinste detail

FUJIFILM introduceerde onlangs haar langverwachte Midden Formaatsysteemcamera de FUJIFILM GFX 50S inclusief een aantal FUJINON GF objectieven. Een digitaal midden formaat camerasysteem dat is ontworpen voor fotografen die op zoek zijn naar de perfecte opname tot in het allerkleinste detail. Een systeem dat alle verwachtingen overtreften een nieuwe benchmark zet voor middenformaat camera’s.

Pure perfectie, onvoorstelbaar detailrijk en onbeperkte creatieve mogelijkheden met een ongeëvenaarde beeldkwaliteit. De GFX 50S Midden Formaatsysteemcamera beschikt over een grote FUJIFILM G Formaat sensor met een formaat van 43.8 x 32.9mm waarop 51.4 Megapixels zijn geplaatst en waarmee ieder detail haarfijn kan worden vastgelegd. Het oppervlak van dezesensor is daarmee ongeveer 1.7x groter dande huidige compact full frame sensoren.

Het FUJIFILM GFX systeem heeft flink wat DNA verworven van de populaire FUJIFILM X-seriemet een soortgelijke retro-en tegelijkertijd moderne bediening en ligt daarmee minstens zo prettig in de hand. Fotograferen is daarmeeweer een plezier en dankzij de meer dan 80 jaar ervaring die FUJIFILM heeft alsfilmfabrikantweet zij als geen ander hoe belangrijk het is om een ongeëvenaard niveau aan beeldscherpte en nauwkeurigheid te bereikenin combinatie met een perfecte kleurenreproductie.De GFX 50Sweet dit alles te realiserenen is in staat superieure opnamen te maken.

Tegelijkertijd met de introductie van deze camera worden ook een drietal hoogwaardige FUJINON objectieven met  een ultrahoog oplossend vermogen geïntroduceerd. De FUJINON GF63mm F2.8 R WR, de FUJINON GF32 64mm F4  R LM WR en een gestabiliseerd macro objectief de FUJINON GF120mm F4 R LM OIS. Net als de GFX zelf hebben ook de FUJINON GF objectieven veel van de ontwerp filosofie overgenomen van ‘XF lijn’ die wereldwijd al enkele jaren  door veel professionele fotografen worden bejubeld om hun enorm hoge optische kwaliteiten en prettige bediening.

De Nieuwe FUJIFILM X-T20
 Verkrijgbaar als Body en als kit combinatie

De FUJIFILM X-T20 is uitgerust met de hoogwaardige24.3 Megapixel APS-C X-TransTMCMOSIII*1sensor inclusiefde X-Processor Pro beeldprocessor voor een perfecte kleurenproductie waar FUJIFILM om bekend staat. Tegelijkertijd krijgt de FUJIFILM X-T20 de beschikking over eenaanzienlijk verbeterd autofocus algoritme ten opzichte van zijn voorganger.Hierdoor wordenhet autofocussysteem en de opstarttijd flinkverbeterd. Het vernieuwde autofocussysteem stelt gebruikers in staat om bewegende onderwerpen uitstekend te kunnen volgenen heeft bovendien meer mogelijkheden gekregen door de vijf voor-ingestelde AF-C Custom opties, waardoor het autofocussysteem nog beter verschillende soorten bewegende onderwerpen kan volgen.Er hoeft dus nooit meer een moment gemist te worden. Van een vogel die langs vliegt tot een sportief hoogtepuntDe FUJIFILM X-T20 is in staat om het allemaal vast te leggen.

De Nieuwe FUJIFILM X100F
 Perfect in beel, detail en de kleuren zoals je van FUJIFILM verwacht

Deze nieuwe en vierde generatie FUJIFILM X100F is voorzien van de allerlaatste beeldtechnologie. Zo is deze camera uitgerust metdezelfde grote 24.3 MegapixelAPS-CX-TransTMCMOS III beeldsensor en X-Processor Pro. De FUJIFILM X100F is niet alleen uniek door zijn retro uitstraling, maar vooral door zijn kunnen. De X100Fis stijlvol ontworpen, eenvoudig te bedienen en voorzien van een unieke nog verder verbeterde hybride elektronische en optische zoeker. Zo beschikt deze camera over eenEletronic Rangefinder (ERF) modus. Dat is een klein elektronisch LCD schermdat, rechts onderin,over de optische zoeker wordt gelegd waarmee scherpte, een TTL kijkhoek, belichting en witbalans in real time kan worden bekeken. Het beeld dat in dezeelektronische meetzoeker wordt getoond kan nu door de gebruiker vergroot worden. Hierdoor kan de scherpte en het exacte punt waarop decamera heeft scherp gesteld door de gebruiker nog beter worden gecontroleerd.

You must be logged in to post a comment.